Nieuws

Het is weer zover, de coronacijfers swingen de pan uit, en dit brengt voor velen onder ons de nodige angst, ongerustheid en twijfels met zich mee. Wij willen jullie hier ook weer graag in steunen, ons steentje bijdragen daar waar we kunnen.

Zie jij het niet zitten om naar de Alperij te komen, dan komen wij tot bij jou! Bestel telefonisch, per mail of gewoon via de webshop en wij zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk tot aan jouw voordeur komt!

Wil je graag iemand verrassen met een leuke en originele geschenkmand? Ook daar zorgen we met veel plezier voor! Woont de gelukkige in één van de onderstaande gemeentes, dan zorgen we voor een gratis levering, in andere gevallen betaal je hier 5€ voor. Vergeet in de webshop dan zeker “Geschenkverpakking” aan te klikken wanneer je gaat afrekenen.


Woon je in Grobbendonk, Bouwel, Pulle, Pulderbos of Vorselaar? Dan komt je bestelling helemaal gratis tot bij jou! Kies hiervoor in de webshop bij het afronden van je bestelling voor “Gratis Levering”. Je bestelling als geschenk verpakt opsturen? Kies dan bij het afronden van je bestelling voor “geschenkverpakking” en wij doen de rest!

Voor al jullie vragen staan wij ook verder ter beschikking via mail [email protected] of telefonisch op 0493 99 54 58 en uiteraard blijft de winkel ook gewoon geopend!