Raclette Quattro

€239,99 €204,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Wat vrienden of familie op bezoek? Ga eens lekker racletten! Met deze Raclette Quatro, geschikt voor een kwart Raclette kaas, heb je het zo geregeld. De warmtelamp zorgt dat de kaas zo verwarmd wordt, dat deze smelt waar het moet. De set heeft een draaibare opstelling. Hierdoor kan je de kaas aan beide zijden smelten. Beleef een sfeervolle avond met de lekkerste kazen!

Ware kunstenaar
De onderkant van de kaas blijft hard. Van de bovenkant schraap je de kaas. Zie je jezelf al die overheerlijke gesmolten kaas eraf halen? Maak het jezelf nog gemakkelijker door het bijbehorende raclettemes (254116) te bestellen. Als een ware kunstenaar schraap je de gesmolten kaas met speels gemak op je favoriete gerechten. Een heerlijk stukje stokbrood, wat aardappeltjes of zilveruitjes. Met de gesmolten kaas erover smaakt het nog lekkerder!

Zwitserse traditie
Haal deze geweldige Zwitserse traditie en wat familie en vrienden in huis. Het belooft een smakelijke avond te worden. De Raclette Quattro 220V is een absolute must have voor iedere kaasliefhebber. Heb je nog Cheese Lovers in je omgeving? Dit is een fantastisch product om cadeau te doen met een aantal mensen. De raclette is verpakt in een geweldige geschenkdoos!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen