Ham & Kaas Rolletjes

KAAS & HAMROLLETJES

Ingrediënten:
30g meel                                         100g senner kaas
30g boter                                         16 sneden alpenspek
300ml melk                                      8 vierkante stukjes bladerdeeg
50g gemalen kaas                             1 eiwit
1 eigeel                                            2el zure room
Zout, peper, muskaatnoot

 

Bereiding:

Oven op 200°C voorverwarmen.

Boter smelten, meel onder de gesmolten boter roeren en de melk toevoegen, roeren tot een gladde bechamelsaus.

De gemalen kaas, zure room en eigeel onder de saus roeren.

De sennerkaas in kleine blokjes snijden en ook onder de saus roeren.

Kaassaus kort laten afkoelen.

Op elk plakje bladerdeeg 2 sneetjes alpenspek leggen en de kaassaus over de sneetjes alpenspek verdelen.

De bladerdeegplakjes oprollen, met eiwit insmeren en ca. 20 minuten in de voorverwarmde oven bakken.

Opdienen met een slaatje.