Kaasmuffins

Kaasmuffins
Ideaal als snelle snack, hapje tijdens het picknicken, ...

Ingrediënten
250g zelfrijzende bloem
150g platte kaas
150g kaas (Bergkaas of sennerkaas is ideaal)
1 rode paprika
1 ei
peper en zout (heerlijk met bergkernzout met wilde kruiden)

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de paprika in klein fijne blokjes.
Rasp de kaas of snijd de kaas in kleine blokjes.
Klop het ei en de platte kaas goed onder elkaar.
Voeg beetje bij beetje de zelfrijzende bloem onder de massa.
Meng de paprika en de kaasblokjes en de kruiden onder het deeg.
Verdeel het deeg in muffinvormpjes of een cakevorm.
Bak ca. 25 min op 180°C

TIPS
Deze muffins kan je ook perfect met andere groente maken, ook lekker met bv. ui en knoflook of met spekblokjes. Je kan naar hartenlust variëren met de ingerediënten!