Raclettebrood

RACLETTEBROOD

Perfect als snelle snack of aperitiefhapje!

Heb je nog een overschotje raclettekaas? Of net andersom, heb je nog wat oud (stok)brood? Dan kan je deze in dit recept perfect verwerken! 

Ingrediënten:
Stokbrood of ongesneden brood 
Pesto (ja, we hebben verschillende pesto's in de Alperij)
Raclettekaas (ja, die hebben we in de Alperij!)
Kruiden (ja, ook heerlijk bergkernzout met kruiden hebben we in de Alperij)

 

Bereiding:

Snij het (stok)brood in plakjes van ca. 2cm dik. 
Besmeer de plakjes stokbrood met pesto (of geen pesto - of gebruik verschillende pesto's).
Leg een plakje raclettekaas op het brood, strooi naar wens kruiden over de kaas (ik ben zelf fan van peper, kruidenzout en paprika of kippenkruiden)

Leg de stukjes brood op een ovenschotel en zet ze onder de gril tot de kaas helemaal gesmolten is.

TIP: ook lekker met een schijfje tomaat en een sneetje alpenspek!

Smakelijk!