Zirbenkugel Karaf

€49,90 €44,90
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 werkdagen

Zirben karaf hart editie

Proef de natuur bij elke slok!

Tijdloos, elegant en innovatief, een van de top-producten van de ZirbenFamilie.

De etherische oliën in deZirbenKugel geven geur, smaak en positieve eigenschappen van het Zirbenhout aan uw drinkwater af.
De aroma's komen het beste tot hun recht bij kamertemperatuur.

De onbehandelde en met de hand gemaakte ZirbenKugel sluiten het karaf af, de inhoud wordt beschermd en het water neemt de geur en smaak aan van het zirben hout.

  • Design waterkaraf (1 liter) van het huis “Spiegelau’, dé dochterfirma van het Riedel concern voor hoogwaardige glasproductie. Extra dun glas, verhoogt breukvast, geschikt voor de vaatwasser.

  • Label met werking van de Zirbenkugel en gebruiksaanwijzing

  • 70 mm met de hand gemaakte Zirbenkugel uit langzaam groeiend Zirbenhout met gravure ‘Zirbenkugel – edles Wasser trinken’.

  • Vaatwasmachinenbestendig

  • Luxe verpakking, ook leuk om cadeau te geven

Het gebruik is eenvoudig: leg de Zirbenkugel op het karaf  met water.
Na ca. 30 minuten krijgt het water een lichte smaak en geur van de Zirbenkugel.
Vanaf ca. 60 minuten is de smaak en geur intensiever. Geheel naar eigen wens kans de smaakintensiteit worden bepaald. Het aroma komt het beste tot zijn recht bij water op kamertemperatuur.

Er zijn in Oostenrijk al meer dan 250.000 enthousiaste gebruikers van dit 'verrijkte water'met de kracht van de alpenden uit het hart van de bergen.

De glaskaraffen - traditioneel en innovatief - worden o.a. gemaakt bij een van de oudste glasfabriekjes van Tirol: Kisslinger uit Rattenberg (geen massaproductie uit Azië).
Een andere partner waar de glaskaraffen worden gemaakt voor de ZirbenFamilie en van bijzondere hoge kwaliteit hoge is de Firma Riedel, met wortels in Tirol.
Dé marktleider op het gebied van wijnglazen.
De Spiegelau Editie wordt geproduceerd bij de Bayrische Glaswerke een dochteronderneming van het Riedel Konzern

0 sterren op basis van 0 beoordelingen