Over Alperij!

Alpe...wie???
Van 2011 tot 2018 hebben mijn man, kinderen en ik in de Oostenrijkse Alpen gewoond en van al het mooie wat deze te bieden hebben kunnen proeven, genieten, ... Ondanks de prachtige natuur, de rust en alles wat we daar zochten en gevonden hadden, bleven we toch onze familie en vrienden missen en besloten we de grote stap terug naar Belgie te zetten. 
De laatste 3 jaar van ons Oostenrijkse avontuur heb ik voor een plaatselijke kaasmakerij een van hun winkeltjes uitgebaat, met hart en ziel, alsof het mijn eigen winkeltje was.  'Mijn winkeltje' opgeven bleek dan ook één van de moeilijkste dingen te zijn die onze terugkeer teweegbracht. 
Na maanden twijfelen en dromen besloot ik mijn droom dan toch achterna te gaan en mijn eigen alpenwinkeltje te openen! Sinds 12 juli is het dan ook eindelijk zover en staat de deur van Alperij voor jullie open!
Neem je graag een kijkje binnen, klik dan op volgende link:
https://www.youtube.com/watch?v=6l3CjrQEPi4
 
Alpe...wat?
Alperij wil al het goede uit de Alpen naar jullie brengen!
Bij ons vind je enkel verantwoorde producten uit kleine plaatselijke bedrijven in de Alpen. Zo wordt bijvoorbeeld alle kaas gemaakt uit hooimelk, melk van koeien die enkel vers gras of hooi gegeten hebben, en dat proef je! 
Buiten kaas uit de Alpen bieden we ook een aantal fijne vleeswaren aan zoals Landjäger, Kaminwurz, Gamsbeisser, maar ook gedroogde bergham, bergspek, salami met alpenkruiden, ...
Verder hebben we ook een ruim assortiment schnaps en likeur, een aantal gins, verzorgingsproducten op basis van wei, honing,  sauzen, koffie, thee, ...
Met veel plezier stellen we jullie geschenkmanden samen en verzorgen we jullie kaastafel voor grote en (hele) kleine gelegenheden.
 
De winkel was er al...en vanaf nu dus ook de webshop!